Εργαλεία Χρήστη

Εργαλεία ιστότοπου


index

Σύγκριση εκδόσεων

Εδώ βλέπετε τις διαφορές μεταξύ της επιλεγμένης έκδοσης και της τρέχουσας έκδοσης της σελίδας.

Σύνδεσμος σε αυτή την προβολή διαφορών.

Επόμενη αναθεώρηση
Προηγούμενη αναθεώρηση
index [2008/01/12 13:59]
127.0.0.1 εξωτερική τροποποίηση
index [2020/04/28 13:45] (τρέχουσα)
pournaras
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
 ====== Αρχή ====== ====== Αρχή ======
  
-Καλώς ήρθατε στις σελίδες του [[Perfect Score]]. Ο χώρος αυτός((Για τη δημιουργία αυτών των σελίδων χρησιμοποιείται το [[wiki:DokuWiki]] (σε συνδιασμό με το [[http://tatewake.com/wiki/projects:monobook_for_dokuwiki|Monospace]]).)) δημιουργήθηκε για να αποτελέσει σημείο αναφοράς μεταξύ των χρηστών.+Καλώς ήρθατε στις σελίδες του [[Perfect Score]]. Ο χώρος αυτός((Για τη δημιουργία αυτών των σελίδων χρησιμοποιείται το [[wiki:DokuWiki]].)) δημιουργήθηκε για να αποτελέσει σημείο αναφοράς μεταξύ των χρηστών.
  
 Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας ιστοχώρος που να προσφέρει βοήθεια σε όλους, να συζητηθούν σφάλματα, ελλείψεις, ατέλειες και περαιτέρω βελτιώσεις του προγράμματος. Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, η βοήθεια όλων των χρηστών είναι ευπρόσδεκτη. Σε αυτές τις σελίδες φιλοδοξούμε να καταγράψουμε οτιδήποτε αφορά το Perfect Score ώστε να αποτελούν πηγή γνώσεις και συμβουλών για όλους. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας ιστοχώρος που να προσφέρει βοήθεια σε όλους, να συζητηθούν σφάλματα, ελλείψεις, ατέλειες και περαιτέρω βελτιώσεις του προγράμματος. Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, η βοήθεια όλων των χρηστών είναι ευπρόσδεκτη. Σε αυτές τις σελίδες φιλοδοξούμε να καταγράψουμε οτιδήποτε αφορά το Perfect Score ώστε να αποτελούν πηγή γνώσεις και συμβουλών για όλους.
 +
 +
 +===== Τι νέο υπάρχει =====
 +
 +Δείτε τις αλλαγές στις διάφορες [[versions:versions|εκδόσεις]] του προγράμματος ή τις αλλαγές που [[versions:next.version|πρόκειται να υλοποιηθούν]] στην επόμενη έκδοση.
  
  
index.1200139199.txt.gz · Τελευταία τροποποίηση: 2015/02/13 17:47 (εξωτερική τροποποίηση)